0545-471897 Spoed toets 1, herhaalrecepten toets 2

Beste Patiënten,

In verband met het Coronavirus is er door de huisartsen te Eibergen besloten om de griepprikken in ‘t Spieker te laten plaatsvinden. Op deze locatie kunnen wij ons houden aan de RIVM richtlijnen en zal het dus veilig zijn om te komen. Hiernaast staat u vrij om naar eigen wens een mondkapje te dragen. Wij vragen ook aan u om zich te houden aan de RIVM richtlijnen.

De griepprikken zullen gezamenlijk plaatsvinden met de pneumokokken prik. Voor de mensen die een uitnodiging krijgen voor beide prikken, de griepprik wordt geplaatst in de LINKER bovenarm en de pneumokken prik in de RECHTER bovenarm. Wij vragen u om kleding te dragen waardoor we gemakkelijk in uw bovenarm kunnen injecteren zodat er een goede doorstroming plaats vindt.

U krijgt van ons dit jaar een oproep met daarin een bepaald tijdsvlak waarin u kunt komen, hiervan kan NIET worden afgeweken. Kom op de aangegeven tijd en vergeet uw oproepbrief of brieven niet, GEEN brief is GEEN prik !!

Bij de volgende klachten voorafgaand de vaccinatie vragen wij u contact op te nemen met de praktijk:

  • Als eerder gebleken is dat u allergisch bent voor de pneumokokken prik, fenol, kippeneiwit of voor antibiotica (neomycine of gentamicine)
  • Als u de pneumokokken prik al eerder heeft gekregen
  • Als u op dit moment chemotherapie krijgt of in de laatste 3 maanden heeft gehad
  • Als er binnen 48 uur na de vaccin een operatie staat gepland
  • Bij een recente beenmergtransplantatie

 

Als u 1 of meer klachten heeft blijft u thuis en maakt u een nieuwe afspraak, zie hieronder:

  • Verkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten, opeens moe, niet meer kunnen ruiken of proeven en koorts.

 

Alvast bedankt voor uw begrip!

Met vriendelijke groet,

Team Huisartsenpraktijk Mentink